Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het zoete deeg
- 75 g suiker
- 140 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 30 g amandelpoeder
- 1 ei
Halve mangobollen
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 125 g rijpe mango, in stukken
- citroensap
- 50 g suiker
- 3 passievruchten, enkel de pulp
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Mousse van rode vruchten
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 250 g rode vruchtencoulis
- 90 g suiker
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Opbouw
- boter, voor de cirkel
- bloem, voor het werkvlak
- 125 g gemengde verse rode bessen
- 5 - 6 verse muntblaadjes
- 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 22515 kJ / 5385 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 543 g
- Vetten
- 326 g
- Vezels
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35p
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Chocolade-koffie-amandelen
50p
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 dk
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min