Fruitkroon
TM6 TM5

Fruitkroon

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Het zoete deeg

  • 75 g suiker
  • 140 g boter, in stukken
  • 1 snuifje zout
  • 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
  • 30 g amandelpoeder
  • 1 ei

Halve mangobollen

  • 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
  • 125 g rijpe mango, in stukken
  • citroensap
  • 50 g suiker
  • 3 passievruchten, enkel de pulp
  • 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.

Mousse van rode vruchten

  • 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
  • 250 g rode vruchtencoulis
  • 90 g suiker
  • 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.

Opbouw

  • boter, voor de cirkel
  • bloem, voor het werkvlak
  • 125 g gemengde verse rode bessen
  • 5 - 6 verse muntblaadjes
  • 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot

Voeding
per 8 porties
Calorieën
22515 kJ / 5385 kcal
Eiwitten
69 g
Koolhydraten
543 g
Vetten
326 g
Vezels
39 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten