Apparaten en accessoires
Fruitkroon
Voorbereiding. 40min
Totaal 6u.
8 porties
Ingrediënten
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Eiwitten
69 g
Calorieën
22515 kJ /
5385 kcal
Vetten
326 g
Vezels
39 g
Koolhydraten
543 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Mini monsters
1u. 25min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Drie soorten melk cake
2u.
Geel gekleurde eieren
55min
Amandelpasta
1u. 10min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Perzik Bellini
5min