Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2229 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Bündner Gerstensuppe
55min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Bündner-Spätzli
45 min
Bündner Capuns
35min
Kürbisrisotto
35min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Schinkengipfeli
35min