花生粽

花生粽

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
12 個

Ingrediënten

準備粽葉
  • 少許
  • 粽葉
    30 片
煮花生
  • 生花生仁 預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾
    300 克
  • 1300 克
炒糯米
  • 80 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 20 克
  • 長糯米 泡水2小時,瀝乾
    600 克
組裝和蒸煮
  • 800 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 12 個

Natrium 7658.2 mg
Eiwitten 134.9 g
Calorieën 19390.3 kJ / 4638.8 kcal
Vetten 221.4 g
Vezels 22.5 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 550.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...