Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
準備粽葉
- 油 ,少許
- 30 片 粽葉
煮花生
- 300 克 生花生仁 ,預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾
- 1300 克 水
炒糯米
- 80 克 油
- 1 大匙 醬油
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 20 克 糖
- 600 克 長糯米 ,泡水2小時,瀝乾
組裝和蒸煮
- 800 克 水
- Voeding
- per 12 個
- Calorieën
- 19390.3 kJ / 4638.8 kcal
- Eiwitten
- 134.9 g
- Koolhydraten
- 550.3 g
- Vetten
- 221.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 22.5 g
- Natrium
- 7658.2 mg