Apparaten en accessoires
花生粽
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
12 個
Ingrediënten
準備粽葉
-
油 少許
-
粽葉30 片
煮花生
-
生花生仁 預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾300 克
-
水1300 克
炒糯米
-
油80 克
-
醬油1 大匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖20 克
-
長糯米 泡水2小時,瀝乾600 克
組裝和蒸煮
-
水800 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 12 個
Natrium
7658.2 mg
Eiwitten
134.9 g
Calorieën
19390.3 kJ /
4638.8 kcal
Vetten
221.4 g
Vezels
22.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
550.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
飄粽香
8 recepten
Taiwan
Taiwan