Cobbler aux pêches

Cobbler aux pêches

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 35min
8 portions

Ingrediënten

  • 1 cm de gingembre frais pelé, coupé en morceaux (facultatif)
  • 45 g de sucre
  • 85 g de cassonade
  • ½ citron uniquement le zeste, sans la chair blanche
  • 600 g de pêches surgelées (décongelées 1 heure)
  • 30 g de farine tout usage
  • ¼ c. à thé de cannelle en poudre
  • ¼ c. à thé de sel
  • ⅛ c. à thé de noix de muscade fraîchement râpée
  • 60 g de beurre non salé en dés
Garniture de biscuit
  • 200 g de farine tout usage
  • 100 g de sucre
  • ½ c. à thé de poudre à pâte
  • 130 g de yogourt grec nature
  • 1 œuf de gros calibre
  • 2 c. à soupe de sucre turbinado
    2 c. à soupe de cassonade

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 128.4 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1433.5 kJ / 342.6 kcal
Vetten 7.4 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 63.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...