Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g leite
- 1 ovo
- 40 g azeite
- 150 g iogurte grego
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 600 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 1 c. chá de açúcar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g queijo cortado em pedaços
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 60 g espinafres baby frescos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 5 dentes de alho
- 1 cebola cortada em quartos
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de coentros em pó
- 1 c. chá de paprika
- 500 g carne picada (frango, vaca ou borrego)
- 1 c. sopa de farinha
- ¼ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 250 g queijo feta esfarelado
- Azeite q.b. p/ untar
- 1 limão cortado em cunhas p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1593.2 kJ / 380.8 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 366.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies de abóbora e pepitas de chocolate
55min
Pão de alecrim recheado
Geen beoordelingen
Frango picado com polenta
45min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Risoto de kimchi
25min
Pão com caril de frango nyonya
2 godz. 45 min
"Rosbife" de ganso de vitela com molho de clementina
45min
Focaccia recheada
3 Std.
Curgete à Parmegiana
45min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14h
Pão de espinafres e queijo
1h