Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 7 g fermento de padeiro seco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1365.4 kJ / 326.4 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 784.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Regueifa da Páscoa
3 Std. 15 Min
Pão alentejano
3h 20min
Pão rápido
1h
Trança tricolor
1 Std. 10 Min
Pão de iogurte
1u. 20min
Burritos Yorkshire Puddings
4h
Pão de forma
1 Std. 35 Min
Trança recheada com coco
1 Std. 45 Min
Creme de chocolate
1u. 20min
Creme de legumes e espetadas de maruca
Geen beoordelingen
Pão irlandês
45min
Vulcão de chocolate a vapor
50min