Compatibele versies
Bacalhau ao vapor com salada de cherovia e molho de laranja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola roxa
- 2 laranjas (raspa e sumo)
- 10 g manjericão, só as folhas
- ¼ c. chá de cardamomo em pó
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g água
- 4 lombos de bacalhau demolhado
- 1 limão cortado em rodelas
- 30 g rama de cherovia
- 150 g agrião
- 5 g folhas de hortelã
- 10 g azeitonas pretas s/ caroço
- 10 g amêndoa laminada
- 5 g sementes de girassol
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1676.6 kJ / 400.7 kcal
- Eiwitten
- 49.5 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1010.8 mg
Alternatieve recepten
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min
Chutney de morango e pimenta verde
Keine Bewertungen
Salada de carne com erva-príncipe
Keine Bewertungen
Arroz vermelho com amêndoas
1 Std.
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1 Std. 30 Min
Patê marinheiro
5 Min
Douradas ao vapor
40 Min
Monstros de puré de batata
2h 5min
Sardinhas ao sal
40 Min
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1u. 10min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50 min