Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g Pecorino, in Stücken
of 40 g Parmesan, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g Frühlingszwiebeln, in Stücken, und etwas mehr in feinen Ringen zum Garnieren
-
150
g Schinkenspeckwürfel
of 150 g Guanciale, in Würfeln (2 cm) - 15 g Olivenöl
- 1 Ei
- 3 Eigelb
- 25 - 30 g Misopaste
- 50 g Milch
- 3 Prisen Pfeffer
- 600 g Udon-Nudeln
- Wasser zum Kochen
- Sesam zum Garnieren
- Chiliflocken, getrocknet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3249 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1449 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bibimbap-Burrito
1h
Khao Pad (Gemüsereis)
1h 30min
Pad Thai
40 Min
Szechuan-Spaghetti
50min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Butter-Paneer-Masala
40 Min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
One Pot Mac and Cheese
25min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Japanische Kroketten
1h 20min
Orzo-Schinken-Pasta mit Rucolapesto
30min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min