Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 351.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 Min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6h 45min
Valencoctail
1h 30 min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4h 15min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6 Std. 15 Min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30 min
Smash burger taco
45 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Bocaditos con gambón
20 min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 min