Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 351.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Canapés de pan negro y salmón
3u.
Vieiras con dos salsas
45min
Croissants de salmón, crema de queso y lechuga
78h
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
15min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 godz. 40 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Bisque de langostinos a la vainilla
1u.
Emulsión de patata con pulpo
50min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min