Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina tipo 00
- 200 g di burro freddo, a tocchetti
- 130 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 900 g di mele, sbucciate e a tocchetti
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 30 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1495.5 kJ / 357.4 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 77.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel di mele
1h 35 min
Biscotti alla nocciola
2 Std.
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 Std.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1h 30min
Torta di fichi e nocciole
45 min
Torta di ciliegie e mandorle
1 godz.
Torta soffice alle albicocche
1 godz.
Carbone della Befana
3h 30min
Crumble alle prugne
1 godz.
Torta al lime e ricotta
50 min