Apparaten en accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Halloween-worstvingers
1u.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Perzik Bellini
5min
Bellini cocktail
5min
Victoria biscuit gebak
1u. 10min