Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 100 g suiker
- 100 g gepelde amandelen
- 30 g water
- ½ citroen, liefst biologische, geraspte schil
- 1 el citroensap
Bretzels
- 1 bladerdeeg (± 25×42 cm)
- 1 ei, losgeklopt
- 3 el gehakte amandelen
- 2 - 3 tl citroensap
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1264 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choronsaus
20min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Limonade
5min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen