Apparaten en accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Bessenjamtaart
2u. 35min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Muffins met chocoladechips
1u.