Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 100 g suiker
- 100 g gepelde amandelen
- 30 g water
- ½ citroen, liefst biologische, geraspte schil
- 1 el citroensap
Bretzels
- 1 bladerdeeg (± 25×42 cm)
- 1 ei, losgeklopt
- 3 el gehakte amandelen
- 2 - 3 tl citroensap
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1264 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Mosselen met frietjes
45min
Gember schillen
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Horror punch
20min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min