Apparaten en accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Tempé
48u.
Aardbeien mille-feuille
5u.
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Couscous met lam en groenten
50min