Apparaten en accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Advocaat
10min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Mousse van kaas
10min
Beef Wellington
10u. 10min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Drijvende eilandjes
40min