Apparaten en accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Tempé
48 Std.
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min