Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu plus pour le plan de travail
- 75 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 oeuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- 6 oeufs cuits durs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2052 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 31.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1 Std.
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Geen beoordelingen
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2h 10min
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3 Std.
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Pâte de bouillon de viande
45min
Salade carottes râpées (TM6)
10 Min
Vinaigrette fruitée
5min