Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron
TM6 TM5

Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

1.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 200 g de rhubarbe, en fines lamelles
  • 320 g de riz Carnaroli
  • 80 g de vin blanc
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g de beurre
  • 20 g de gingembre frais râpé
  • 1 citron (de préférence bio), le zeste râpé

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1803 kJ / 431 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
67.9 g
Vetten
14.6 g
Verzadigd vet
12.5 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten