Pasta med ruccolapesto

Pasta med ruccolapesto

5.0 4 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porsjoner

Ingrediënten

Ruccolapesto
  • ruccola, blader
    65 g
  • salt
    1 ts
  • olivenolje
    50 g
  • hvitløksfedd
    1
  • solsikkeolje
    20 g
Pasta
  • hvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing
    400 g
    400 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
  • egg (ca. 110 g)
    2
  • olivenolje
    7 g
  • eggeplommer (ca. 170 g)
    7
  • vann pluss ekstra til koking av pasta
    20 g
  • salt pluss ekstra til koking av pasta
    1 ½ ts
  • cherrytomater delt i to
    100 g
  • oliven delt i to
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1869.3 mg
Eiwitten 17.6 g
Calorieën 2797.3 kJ / 668.6 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 80.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen