Apparaten en accessoires
Linsegrateng med aubergine og squash
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porsjoner
Ingrediënten
-
tomater, modne delt i fire600 g
-
hvitløksfedd3
-
løk delt i fire180 g
-
"extra virgin" oliven olje20 g
-
linser, rød, tørket skylt og drenert250 g
-
vann350 g
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper3 klyper
-
aubergine skiver 7-8 mm (ca. 1 stor)300 g
-
squash skiver 7-8 mm (ca. 2 medium)300 g
-
vegansk ost, revet (se tips)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
9.79 g
Calorieën
716 kJ /
171 kcal
Vetten
8.54 g
Vezels
5.5 g
Koolhydraten
13.85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Veganske hverdagsretter
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Geen beoordelingen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Geen beoordelingen
Vegansk burger
5u.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Geen beoordelingen
Gresskarterte
Geen beoordelingen
Tortilla med Zucchini og falafel
Geen beoordelingen
Chilli con tempeh
Geen beoordelingen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Geen beoordelingen
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Geen beoordelingen
Linse- og kikertburger med tahinidressing
Geen beoordelingen