Compatibele versies
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry sorbet
- 150 g white sugar
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ripe banana, broken into pieces
- 500 g frozen strawberries (see Tips)
Pineapple carpaccio
- 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2.7 mg
Alternatieve recepten
Beetroot risotto
35min
Salt-free chicken stock paste
45min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Chocolate raspberry puddings
40 min
Snowdrop Cocktail
1 Std. 10 Min
Risotto verde
45min
Greek Fava dip
50 min.
Freeform basic bread
1h 35min
White fish and lemon risotto
30min
Delicious lemon pudding
55 Min