Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)

Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions

Ingrediënten

Strawberry sorbet
  • white sugar
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • ripe banana broken into pieces
    1
  • frozen strawberries (see Tips)
    500 g
Pineapple carpaccio
  • fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
    1
  • fresh mint leaves only, to decorate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2.7 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 686.8 kJ / 164.2 kcal
Vetten 0.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 42.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...