Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
of 1 TL Thymian, getrocknet - 150 g Ziegenfrischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 584 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 541 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapern-Ei-Aufstrich
30 Min
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Grüne Bohnen-Hummus
45 Min
Limetten-Maissuppe
40 Min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 Min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Spinat-Dip
10min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 Min
Dattel-Speck-Dip
30 Min
Kurkuma-Möhren-Dip
5min
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30 Min