Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Apfel, hart, geviertelt
- 1 Schalotte
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Ahornsirup
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Balsamico, hell
- 30 g Cranberrysaft
- 40 g Rapsöl
- 30 g Feigen, getrocknet, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rucola
- 60 g Gorgonzola, dolce, gezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 969 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Birnen-Salat
25 min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Chicoréeschiffchen
25 min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min