Apparaten en accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Mango mojito
15min
Havermoutrepen met kaas
45min
Proteïnepudding
6u. 35min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Glutenvrij chocoladebrood
1u. 10min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen