Apparaten en accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Verse zomerse loempia’s
30min
Krokante olijven
1u. 30min
Dadel curry dip
5min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min