Apparaten en accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Snelle regenboogsalade
10min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min