
Apparaten en accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Voeding per 1 stuk
Calorieën
25 kcal /
104 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
1 g
Koolhydraten
3 g
Vezels
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux