Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 270 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 200 g Früchtemischung, getrocknet
- 1 Eigelb
- Puderzucker zum Bestäuben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30min
Dinkel-Vanille-Schnecken
6h 30min
Gedrehter Hefezopf
2h
Blätterteig-Möhren
40 Min
Apfel-Schnecken
4h
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Kefir-Zöpfe
7 Std. 30 Min
Osterlamm mit Mohnfüllung
2h
Rosinenschnecken
2h 20 min
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5h