Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 270 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 200 g Früchtemischung, getrocknet
- 1 Eigelb
- Puderzucker zum Bestäuben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Hefekranz
2h 15min
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5h
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30 min
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2h 5min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Gedrehter Hefezopf
2h
Stollen-Butterkuchen
2 Std. 45 Min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30 min