干煎虾

干煎虾

5.0 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 食油
    30 克
  • 新鲜姜 切片
    10 克
  • 青葱 切成3公分段
    2 小支
  • 新鲜虾 去须
    400 克
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 21 g
Calorieën 801 kJ / 191 kcal
Vetten 8 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...