Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 克 水
- 400 克 猪排骨 (汤骨,颈骨或螺旋骨),切块 (4 公分)
- 500 克 白萝卜 ,切片 (2 公分)
- 100 克 黄皮洋葱 ,切块
- 1 块 吊片 ,切条 (2 公分)
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
- 20 克 枸杞
- 1 小撮 盐 ,适量调味
- 1 小撮 白胡椒粉 ,适量调味
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 154 mg