Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 鸡腿肉 ,带皮,切块(4 公分)
- 30 克 蚝油
- 20 克 黑酱油
- 3 个 蒜瓣
- 30 克 麻油
- 20 克 新鲜姜 ,切成薄片
- 15 条 辣椒干 ,洗净,浸泡,去籽,切成3公分长
- 10 克 红糖
- 1 小撮 盐
- 1 汤匙 玉米粉 (淀粉)
- 1 汤匙 水
- 50 克 洋葱 ,切块
- 50 克 香烤腰果 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1250 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g