Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Polenta
1h
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Frittelle di mele
45 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Biscotti milanesini
3h