Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vitello
- 1000 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco, secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro, fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
-
300
g di olio di arachidi
of 300 g di olio di semi di mais - 200 g di tonno in scatola, sott'olio, sgocciolato
- 2 - 3 filetti di acciuga, sott'olio, ben scolati
- 15 - 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di aceto bianco (optioneel)
- 3 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
of 4 - 5 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana
30min
Risotto alla milanese
30min
Knöpfli
50min
Polpette al sugo
45min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Dado di carne
45min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Torta di pane
1h 20 min
Mousse di tonno
10min