Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g Blätterteig (2 Pck. à 275 g), aus dem Kühlregal
- 70 g Gruyère, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g Milch
- 6 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 200 g Brokkoliröschen, sehr klein
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 884 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caprese-Auflauf mit Pesto-Sauce
1h
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50 min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10min
Kartoffel-Quiche
3h
Gemüsetarte
1h
Blätterteig-Pizza
30min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1h 30min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15 min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h