Compatibele versies
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube, for water bath
- 60 g sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 300.1 mg
Alternatieve recepten
Crushed ice
5 Min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Pink Moon Milk
10min
Pina Colada Layer Cake
2 godz. 30 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Arabian ice cream
10h 25 min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Coffee granita
8 godz. 10 min
Pear and Chocolate Milkshake
5 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10min