Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g carrots, peeled
- 300 g cucumbers, seeds removed, cut into pieces that fit through feeder tube
- 3 tsp salt
- 10 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 150 g shallots, cut in quarters
- 60 g garlic cloves
- 10 g dried shrimp, rinsed
- 20 g water
- 50 g cooking oil
- ½ tsp mustard seeds
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 1 tbsp brown sugar
- 1 tbsp lemon juice
- 3 fresh red chillies, thinly sliced
- 3 fresh green chillies, thinly sliced
- 1 tsp toasted sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1201 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 godz. 20 min
Green Tea Pudding
2 Std. 20 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Potato cakes
45min
Steamed Tapioca Kuih
50 min