Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

4.5 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 porzioni

Ingrediënten

Pavlova
  • 250 g di zucchero
  • 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
  • 200 g di lamponi
    200 g di lamponi surgelati
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
  • 500 g di panna (30-40% di grassi)
  • 1 melagrana i chicchi
  • 2 - 4 fichi (optioneel) in quarti
  • 2 rametti di mentuccia le foglie lavate

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 54.4 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...