Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
of 200 g di lamponi surgelati - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 - 4 fichi, in quarti (optioneel)
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
Alternatieve recepten
Coulis di fragole
20 Min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min
Caramello salato
1 Std.
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Sciroppo alla vaniglia
30 Min
Lemon meringue pie
3u.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3u.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Daquoise ai pistacchi
1 Std.