Pavlova ai frutti di bosco

4.5 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 porzioni

Ingrediënten

Coulis di lamponi
  • 200 g di lamponi freschi o congelati
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone
Pavlova
  • 330 g di zucchero
  • 250 g di albumi (circa 8 albumi), a temperatura ambiente
  • 1 pizzico di cremor tartaro
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
Crema al lampone
  • 600 g di panna (35% di grassi) fredda
  • 20 g di lamponi freschi (vedere varianti)
Terminare la preparazione
  • 500 g di frutti di bosco, misti, freschi (vedere varianti)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 90.4 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 1451 kJ / 345 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...