Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 1200 g d'eau
- 10 g de sel
- 350 g de pâtes sèches, type fusilli
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 100 g de fromage de chèvre râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2483.8 kJ / 590.8 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 855.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Mon petit bol de riz cantonais
30 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Riz cantonais
30 min
Rigatoni et pesto de mâche
20 Min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50 min
Calzone chèvre et miel
2 Std. 15 Min
Gratin de pâtes au thon
35 min