Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 1200 g d'eau
- 10 g de sel
- 350 g de pâtes sèches, type fusilli
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 100 g de fromage de chèvre râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2483.8 kJ / 590.8 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 855.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au saumon fumé et au brie
55 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1sa 10 dk
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min