Sparris med pocherade ägg (sous-vide)

Sparris med pocherade ägg (sous-vide)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

  • medelstora ägg
    4
  • grön sparris skalade (max. 14 cm långa)
    150 g
  • vitlöksklyftor krossade
    2
  • vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)
  • salt efter smak
  • malen svartpeppar efter smak
  • olivolja till servering

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 81 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 550 kJ / 132 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen