Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ontpitte dadels
- 150 g rozijnen
- 150 g krenten
- 100 g gedroogde veenbessen
- 100 g gemengde gekonfijte schillen
- 200 g bruine suiker
- 1 sinaasappel, enkel het schil, geen wit merg
- ½ tl zout
- 300 g boter
- 100 g water
- 90 g brandy
- 300 g glutenvrij witte bloem
- 150 g pecannoten
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen gember
- ¼ tl gemalen kruidnagel
- 80 g gekonfijte kersen
- 5 eieren
- poedersuiker, om af te werken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1311.8 kJ / 312.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Tempé
48 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3hod. 50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Champignontaart
Geen beoordelingen