Apparaten en accessoires
蒜味蒸鱸魚
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
蔥 切段(約1公分)20 克
-
蒜頭30 克
-
醬油30 克
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
紹興酒10 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)610 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
368 kJ /
88 kcal
Vetten
1.525 g
Vezels
0.675 g
Koolhydraten
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan