蒜味蒸鱸魚
TM5 TM6

蒜味蒸鱸魚

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 克 鱸魚, 只取魚肚,在魚皮面劃刀
  • 1 根 新鮮辣椒, 去籽,切段
  • 20 克 蔥, 切段(約1公分)
  • 30 克 蒜頭
  • 30 克 醬油
  • 1 茶匙 御膳鮮味粉
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 紹興酒
  • 610 克 水 (含料理和蒸煮用水)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
368 kJ / 88 kcal
Eiwitten
13.2 g
Koolhydraten
4.1 g
Vetten
1.525 g
Vezels
0.675 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten