蒜味蒸鱸魚

蒜味蒸鱸魚

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 切段(約1公分)
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 紹興酒
    10 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    610 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.2 g
Calorieën 368 kJ / 88 kcal
Vetten 1.525 g
Vezels 0.675 g
Koolhydraten 4.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...