Apparaten en accessoires
蝦鬆
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
8 人份
Ingrediënten
-
無鹽腰果20 克
-
油15 克
-
新鮮香菇 切塊40 克
-
蝦仁300 克
-
新鮮荸薺 切塊200 克
-
西洋芹 切末30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
萵苣8 片
-
油條 先以100°C烤10分鐘1 條
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.068 g
Calorieën
346 kJ /
82 kcal
Vetten
3.725 g
Vezels
1.146 g
Koolhydraten
6.904 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan