Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 克 香茅 ,切塊
- 25 克 南薑 ,切小塊
- 3 片 檸檬葉
- 800 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,刷洗乾淨 (大蛤蜊)
- 300 克 赤嘴 ,或其他貝類(如海瓜子),洗淨吐沙
- 3 顆 淡菜 ,洗淨
- 1000 克 熱水
- 20 克 椰糖
- 30 克 泰式辣椒醬
- 15 克 酸辣醬
- 20 克 魚露
- 30 克 檸檬汁
- 20 克 奶水
- 160 克 椰子水
- 少許 番紅花絲
- 2 顆 干貝
- 少許 新鮮九層塔 ,洗淨,取苗備用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1952.8 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 68.8 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 320.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 6044.4 mg