Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
燒蕃麥醬汁
- 10 克 無鹽花生
- 100 克 沙茶醬
- 35 克 醬油膏
- 20 克 是拉差辣椒醬
- 25 克 細砂糖
- 少許 五香粉
- 20 克 水
- 10 克 醬油
- 50 克 白芝麻醬
烤蕃麥
- 100 克 豬絞肉
- 160 克 豬肉香腸 (約6根),切開腸衣取出肉餡
- 15 克 蛋白
- 60 克 玉米粒
- 600 克 水 ,蒸煮用
- 8 - 9 根 玉米筍
- 太白粉 ,適量,灑粉用
- 白芝麻 ,適量
- 黑芝麻 ,適量
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1115.2 kJ / 266.8 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 581.2 mg