和風涼拌小松菜

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾海帶芽
    5 克
  • 溫水
    150 克
  • 1500 克
  • 小松菜 切段
    250 - 300 克
  • 金針菇 切段
    1 包
  • 米醋
    40 克
  • 蜂蜜
    15 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    20 克
  • 香油
  • 白芝麻

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 316.9 mg
Eiwitten 2.1 g
Calorieën 136.1 kJ / 32.5 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...