Rødkål og eplesalat med feta og urtepesto

Rødkål og eplesalat med feta og urtepesto

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • rundstykke, tørt delt i biter
    60 g
  • sesamfrø
    30 g
  • karripulver
    ½ ts
  • kapers, syltet drenert
    20 g
  • hvitløksfedd
    1
  • persilleblader, ferske
    20 g
  • appelsinjuice, ferskpresset
    80 g
  • "extra virgin" olivenolje
    60 g
  • salt pluss ekstra 1-2 klyper
    1 ½ ts
  • basilikumblader, ferske
    20 g
  • malt svart pepper pluss ekstra 1-2 klyper
    1 ts
  • rødkål delt i biter
    300 g
  • eple skrelt, uten kjerne, delt i biter
    150 g
  • spisskummenfrø
    1 toppet ts
  • honning
    10 g
  • kanel, malt
    ½ ts
  • fullkornsmel
    30 g
  • fetaost
    300 g
  • egg
    1
  • vegetabilsk olje
    1 ss

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1829.6 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 2333.3 kJ / 557.7 kcal
Vetten 40.4 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen