Kaviarkremost med karse og reddiksalat

Kaviarkremost med karse og reddiksalat

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 porsjoner

Ingrediënten

Kaviarkremost
  • gelatin plater
    2
  • vann for bløtlegging
  • hvitvin
    50 g
  • kremost
    300 g
  • kaviar
    15 g
  • gressløk, fersk finskåret
    ½ bunt
Salat og montering
  • hvitt brød
    8 skiver
  • olivenolje
    20 g
  • dijon sennep
    ½ ts
  • havsalt
    ½ ts
  • sukker
    ½ ts
  • cider eddik
    10 g
  • appelsinjuice
    10 g
  • reddik, rød i skiver (5 mm)
    150 g
  • karse
    20 g
  • kaviar
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 16 g
Calorieën 1918 kJ / 459 kcal
Vetten 30 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen