Apparaten en accessoires
Bakte egg med tomater og linser i geitostsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
persilleblader, ferske10 g
-
olivenolje50 g
-
sjalottløk80 g
-
purreløk (kun hvit del), delt i biter150 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
vann550 g
-
tørkede puylinser200 g
-
1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l), smuldretgrønnsaksbuljong hjemmelaget1 toppet ss
-
malt svart pepper1 klype
-
spinatblader, ferske150 g
-
egg, store (63-73 g)4
-
geitost, myk100 g
-
gresk yoghurt70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
29 g
Calorieën
2076 kJ /
496 kcal
Vetten
28 g
Vezels
11 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fleksitariske favoritter
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Geen beoordelingen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Geen beoordelingen
Vegansk burger
5u.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Geen beoordelingen
Linsegrateng med aubergine og squash
Geen beoordelingen
Gresskarterte
Geen beoordelingen
Tortilla med Zucchini og falafel
Geen beoordelingen
Chilli con tempeh
Geen beoordelingen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Geen beoordelingen
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Geen beoordelingen