Fylt aubergine med safranyoghurt og granateplefrø

Fylt aubergine med safranyoghurt og granateplefrø

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porsjoner

Ingrediënten

Fylt aubergine
  • aubergine
    3
  • havsalt
    2 klyper
  • olivenolje
    80 g
  • bulgurhvete
    100 g
  • vann
    250 g
  • vårløk delt i biter
    50 g
  • rød paprika delt i biter
    100 g
Safranyoghurt
  • sitronsaft, ferskpresset
    30 g
  • olivenolje
    50 g
  • safran
    1 ts
  • hvitløksfedd
    1
  • gresk yoghurt
    180 g
  • granateplefrø
    50 g
  • pinjekjerner, ristet
    30 g
  • basilikumblader, ferske
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 7 g
Calorieën 1653 kJ / 395 kcal
Vetten 25 g
Vezels 10 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen