Cerveau de spaghettis sanglant

Cerveau de spaghettis sanglant

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
8 portions

Ingrediënten

  • 300 g de jambon de Parme en fines tranches (± 1 mm)
    300 g de jambon cuit, en fines tranches (± 1 mm)
  • 200 g de parmesan en morceaux
  • 200 g de mozzarella en morceaux
  • 150 g d'oignons coupés en 2
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 200 g de lardons (± 5 mm)
  • 20 g de purée de tomates
  • 400 g de tomates en dés, en conserve
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de poudre de paprika
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir moulu
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti épaisses
  • 2 œufs

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1644.2 mg
Eiwitten 31.1 g
Calorieën 2264.2 kJ / 541.2 kcal
Vetten 28.6 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 38.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...