Apparaten en accessoires
Halloweensalade met bloederige hummus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (optioneel)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
397.7 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
659.4 kJ /
157.6 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu Smoothie
5min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Hummus
5min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Halloween quiche
2u.
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Crème anglaise
15min