Apparaten en accessoires
Halloweensalade met bloederige hummus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (optioneel)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
397.7 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
659.4 kJ /
157.6 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan mayonaise
Brak ocen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Gestoomde Chinese groenten
30 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Bessencurd
20 min
Gazellehoorns
1 godz.
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Chocoladecake
40 min