Apparaten en accessoires
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
450 gram
Ingrediënten
-
aardappel (ongeveer 100 g), in kleine stukjes gesneden1
-
water180 g
-
bloemkool in roosjes gebroken100 g
-
groene erwten (vers of diepvries)50 g
-
witvisfilet in stukken gesneden150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 450 gram
Natrium
130.5 mg
Eiwitten
39 g
Calorieën
1562.8 kJ /
373.5 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
49.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min