Apparaten en accessoires
番茄汤底料
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 罐(果酱瓶)
Ingrediënten
-
新鲜番茄 成熟,去皮并一切四块600 克
-
紫洋葱 ,一切四块150 克
-
新鲜姜 ,切片20 克
-
植物油130 克
-
番茄膏200 克
-
蚝油30 克
-
鸡精粉 ,自制或市售,适量调味2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 罐(果酱瓶)
Natrium
996 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
3130 kJ /
748 kcal
Vetten
66 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火锅乐
11 recepten
Internationaal
Internationaal