蒸鱼配蔬菜泥

蒸鱼配蔬菜泥

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鲜欧芹 ,取叶子
    5 - 7 枝
  • 500 克
  • 甘薯 选用白色,去皮,切块
    500 克
  • 京葱 切段
    100 克
  • 绿花椰菜 ,切小朵
    300 克
  • 去皮白鱼肉排 选用鱼中段,见要诀
    720 克
  • 黄油
    40 克
  • 海盐 调味用,可省略,见要诀
    适量
  • 黑胡椒粉 调味用,可省略
    适量
  • 特级初榨橄榄油 装饰用
    适量
  • 微型菜苗 装饰用
    适量
  • 柠檬 装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 202.4 mg
Eiwitten 41 g
Calorieën 1654.6 kJ / 395.5 kcal
Vetten 11.7 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 34.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...