Apparaten en accessoires
鱼肉派
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
京葱 切小段100 克
-
特级初榨橄榄油1 汤匙
-
蔬菜高汤 见要诀250 克
-
柠檬汁1 汤匙
-
红薯 ,去皮,切1-2厘米块600 克
-
去皮白鱼肉排 ,切2-3厘米块600 克
-
玉米粒50 克
-
新鲜欧芹 取叶子,切碎5 枝
-
牛奶80 克
-
葛粉 见要诀1 汤匙
-
黄油30 克
-
牛奶1 汤匙
-
特级初榨橄榄油2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
193.8 mg
Eiwitten
34.4 g
Calorieën
1792.5 kJ /
428.4 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
39.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
海参炖蛋
30min
豆豉蒸鲜鲍
30min
红烧带鱼
45min
蒜薹炒鱿鱼
35min
炖鱼
45min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Geen beoordelingen
糟溜鱼片TM7
Geen beoordelingen
荠菜蘑菇烩鱼片
25min
家烧带鱼
30min
白蟹豆腐煲
Geen beoordelingen
三文鱼菌菇烩饭
30min
清蒸土豆鲷鱼
Geen beoordelingen