鲅鱼水饺

鲅鱼水饺

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
8 人份

Ingrediënten

饺子皮面团
  • 中筋面粉
    400 克
  • 200 克
内馅
  • 花椒 干的
    15 克
  • 热水
    180 - 200 克
  • 鲅鱼,去皮,去骨 (约1公斤)
    2 条
  • 去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    150 克
  • (约1.5茶匙)
    7 克
  • 麻油
    10 克
包饺子
  • 韭菜 切小段,0.5厘米
    100 克
  • 20 克
煮水饺
  • 1700 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 人份

Natrium 389.8 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1420.1 kJ / 339.8 kcal
Vetten 11.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 40.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...