Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 根 葱 ,切段
- 20 克 姜
- 70 克 水
- 60 克 荸荠 ,去皮
- 300 克 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
- 1 茶匙 土豆淀粉
- 2 ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 糖
- 1 颗 蛋
- 20 克 料酒
- 100 克 蟹粉
- 10 片 娃娃菜 ,去除根部
- 1 片 姜
- 1400 克 鸡高汤
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1540.8 kJ / 368.6 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1989.5 mg