蟹粉狮子头

蟹粉狮子头

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 25min
5 人份

Ingrediënten

  • 切段
    3 根
  • 20 克
  • 70 克
  • 荸荠 去皮
    60 克
  • 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    300 克
  • 土豆淀粉
    1 茶匙
  • 2 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 1 颗
  • 料酒
    20 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 娃娃菜 去除根部
    10 片
  • 1 片
  • 鸡高汤
    1400 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 1989.5 mg
Eiwitten 10.5 g
Calorieën 1540.8 kJ / 368.6 kcal
Vetten 33.8 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 5.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...